Project Description

Tο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων, «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ», φέρνει κοντά σας την ενημέρωση από όλα τα μήκη και τα πλάτη του ορθόδοξου κόσμου.

Με ειδήσεις, συνεντεύξεις και δημοσιογραφικές αποστολές σε Μητροπόλεις σε όλη την Ελλάδα, σε Πατριαρχεία και Αυτοκέφαλες Εκκλησίες σε όλο τον κόσμο, αλλά και όπου το προστάξει η επικαιρότητα, θα προβάλει το έργο της Εκκλησίας, την ποιμαντική και ιεραποστολική δράση της, τη συμβολή και προσφορά της στην σύγχρονη κοινωνία.

Το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ», ως ειδησεογραφικός βραχίονας του διαδικτυακού περιοδικού «Πεμπτουσία» (www.pemptousia.gr), εκδίδεται ψηφιακά από το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, είναι μέλος της νέο-ιδρυθείσας Διεθνούς Ένωσης Ψηφιακών Μέσων και Ορθόδοξης Ποιμαντικής κι έχει ανταποκριτές σε όλες τις ορθόδοξες χώρες.

Με σοβαρότητα, ευθύνη και ειλικρίνεια οι συντάκτες – δημοσιογράφοι και ανταποκριτές μας, είναι μέλη της Ένωσης Συντακτών και διεθνών σωματείων, με πολυετή πείρα στη δημοσιογραφία.

Με φωτογραφικές και τηλεοπτικές καλύψεις, με αναρτήσεις των ενημερώσεων που λαμβάνουμε και με προσωπική επαφή μαζί σας, έχουμε τη διάθεση να χτίσουμε όλοι μαζί μια εκκλησιαστική ειδησεογραφική πραγματικότητα που να ανταποκρίνεται στο παγκόσμιο μήνυμα της Ορθοδοξίας.

Με αρθρογραφία εκκλησιαστικών προσώπων, επιστημόνων, θεολόγων και ανθρώπων που διακρίνονται για την ευαισθησία τους στα δρώμενα της Εκκλησίας, στοχεύουμε να πάμε την εκκλησιαστική ενημέρωση ένα ακόμη βήμα μπροστά, σεβόμενοι πάντα και την ως τώρα υπάρχουσα ενημέρωση των συναδέλφων ψηφιακών μέσων.

Στείλτε μας ενημερώσεις, δελτία τύπου, προσκλήσεις, άρθρα, απόψεις και προτάσεις για θέματα που θεωρείτε ότι πρέπει να αναπτύξουμε ή να αναδείξουμε, στο e-mail :

desk@orthodoxianewsagency.gr