Διονύσης Σιμόπουλος, Διευθυντής Ευγενίδειου Πλανηταρίου: «Εξαιρετική δουλειά, ποικιλία ενοτήτων και απουσία οποιαδήποτε προσπάθειας «προσηλυτισμού, πάρα πολύ ενδιαφέρουσα θεματογραφία»
 Νικόλαος Λουδοβίκος, Πρωτοπρεσβύτερος, Καθηγητής ΑΕΑΘ: «Η Πεμπτουσία επιτελεί έργο μοναδικό στον εκκλησιαστικό και θεολογικό χώρο. Είναι μπροστά με διαφορά από όλες τις υπόλοιπες ιστοσελίδες με παρόμοια θεματική»
 Νικολαΐδης Απόστολος, Καθηγητής Χριστιανικής και Κοινωνικής Ηθικής Θεολογικής Σχολής Αθηνών: «Σας παρακολουθώ καθημερινά. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι γίνεται πολύ σημαντική και σοβαρή δουλειά!»
 Κουρουμπελές Ιωάννης, Αν. Καθηγητής Δογματικής, Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης: «Πουθενά δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο. Υλικό πρώτης ποιότητας συνδυασμένο με αισθητική και συνεχή ανανέωση. Συγχαρητήρια!»
 Μητροπούλου Βασιλική, Αν. Καθηγήτρια Παιδαγωγικής, Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης: «Είναι τιμή για εμάς να δημοσιεύσουμε στην ιστοσελίδα σας.»
 Ατματζίδης Χαράλαμπος, Επ. Καθηγητής Καινής Διαθήκης, Θεολογικής Σχολή Θεσσαλονίκης: «Στην Πεμπτουσία γίνεται πολύ σοβαρή και καλή δουλειά την οποία μπορεί να την καταλάβει κάποιος με την πρώτη ματιά. Ευχαρίστως θα έστελνα θεολογικά άρθρα για δημοσίευση»

Ελπιδοφόρος, Μητροπολίτης Προύσσης: Αυτή τη στιγμή η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ είναι η σοβαρότερη και εγκυρότερη ιστοσελίδα στο είδος της!

  Ζαμπακίδης Αριστοφάνης, Διδάκτωρ Θεολογίας, διδάσκων στην ΑΕΑΘ: «Ανάμεσα σε όλες τις εκκλησιαστικού περιεχομένου ιστοσελίδες η Πεμπτουσία ξεχωρίζει με την σοβαρότητά της.»
 Δημήτριος Χρ. Αλβανός, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω: «Όταν θέλω να επισκεφτώ στο διαδίκτυο μία σοβαρή ιστοσελίδα, ανοίγω μόνο την Πεμπτουσία»

Νικόλαος, Μητρ. Μεσογαίας και Λαυρεωτικής: «Κάποτε διάβαζα διάφορες εκκλησιαστικές ιστοσελίδες. Τώρα αναπαύομαι μόνο στην Πεμπτουσία. Αξίζει να στηρίξουμε τις δραστηριότητές της με κάθε τρόπο»

 Λιάντας Γρηγόριος, επ. Καθηγητής διορθοδόξων σχέσεων Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης: «Η Πεμπτουσία είναι ένα στολίδι πραγματικό στο διαδίκτυο για ολόκληρη την Ορθοδοξία. Αποτελεί σημείο αναφοράς στην έγκυρη ενημέρωση για θεολογικά, θρησκευτικά και πνευματικά θέματα»
 π. Γρηγόριος Σταμκόπουλος, αν. καθηγητής πληροφορικής και Πρόεδρος της Αν. Εκκλ. Ακαδημίας Θεσσαλονίκης: «Μεγάλη ποικιλία θεμάτων όπου ο κάθε γονιός μπορεί να βρει για το παιδί του από μικρή έως μεγάλη ηλικία αναρτήσεις που καλύπτουν όλα τα ενδιαφέροντα. Η κατ’ εξοχή θετική πρόταση στον κυκεώνα του διαδικτύου»

Ανδρέας (Τσιλέρτζιτς) Επίσκοπος Ρεμεσιάνης (Πατριαρχείο Σερβίας): «Ευχαρίστως θα ενίσχυα με κάθε μέσο την προσπάθειά σας. Θα είμαι συνεχώς δίπλα σας!»

 Στέφανος Παπακώστας, Πολιτικός Επιστήμων, Αθήνα: «Έχω μείνει έκπληκτος από την δουλειά που κάνει η Πεμπτουσία. Είμαι φανατικός αναγνώστης σας, ειδικά των επιστημονικών άρθρων σας!»
 Dr. Αλίκη Τσερκέζογλου, Ιατρός – Ογκολόγος, Διευθύντρια Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία»: «Ευχαριστούμε πολύ την Πεμπτουσία που είναι δίπλα στο έργο μας και μας στηρίζει προβάλλοντάς το. Επιθυμούμε να συνεργαστούμε μαζί της τόσο στα επιστημονικά όσο και στα κοινωνικά και ποιμαντικά ζητήματα που αφορούν τους ασθενείς τελευταίου σταδίου.»

 

Γεώργιος, Μητροπολίτης Κίτρους: «Η Πεμπτουσία είναι θεσμός πια στο εκκλησιαστικό διαδίκτυο. Πρέπει να παροτρύνουμε τους νέους μας φοιτητές και κληρικούς να την επισκέπτονται τακτικά και να ενημερώνονται.»

 

Κωνσταντίνος Καλαχάνης, Δρ. Φιλοσοφίας: «Ισχυρό σημείο ότι πάνω κάτω καλύπτει όλο το φάσμα των επιστημών, αλλά και τις πιο σημαντικές πτυχές της θρησκείας»
 Γρηγόριος Κωνσταντίνου, Αρχιμ., Δ/ρ Θεολογίας-Αιρεσιολόγος: «Σας παρακολουθώ ανελλιπώς και βλέπω ότι κάνετε εξαιρετική δουλειά, συνεχίστε με αυτόν τον τρόπο και σε αυτό το πνεύμα»
Δημήτρης Μπαλτάς. Δρ. Φιλοσοφίας: «Πλούσια θεματολογία, σοβαροί συγγραφείς»
 Χρήστος Καραγκιόζης, Πρόεδρος Συλλόγου Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης, Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών: «Θεωρώ ότι η «Πεμπτουσία», αποτελεί μια άυλη πύλη στον κόσμο των ιδεών, της βαθύτερης και ολοκληρωμένης σκέψης για το άνθρωπο, τις αγωνίες του αλλά και τον υλικό κόσμο που τον περιβάλει. Αποτελεί σημαντικό βήμα διαλόγου για τα μεγάλα προβλήματα των καιρών μας που αναδεικνύονται στην ελληνική και όχι μόνο κοινωνική ζωή, ως απόρροια τόσο των τεχνολογικών εξελίξεων όσο και της ανθρώπινης συγκρότησης»
  Ζαμπακίδης Αριστοφάνης, Διδάκτωρ Θεολογίας, διδάσκων στην ΑΕΑΘ: «Ανάμεσα σε όλες τις εκκλησιαστικού περιεχομένου ιστοσελίδες η Πεμπτουσία ξεχωρίζει με την σοβαρότητά της.»

 

 

 Βασίλειος Ανυφαντής, ιερεύς Μητρ. Ηλείας: «Τις συνεντεύξεις της Πεμπτουσίας δεν μπορεί να τις βρει κανείς πουθενά αλλού ..»
 Dr. Κόϊος Γεώργιος, ιατρός – ενδοκρινολόγος Θεσσαλονίκη: «Τελικά κάνετε πολύ καλή δουλειά η οποία μπορεί να ικανοποιήσει από την πιο μικρή έως την πιο εξεζητημένη απαίτηση στους τομείς που περιλαμβάνετε»

 

Μακάριος, Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου: «Σας παρακολουθώ, ακούω και διαπιστώνω τα καλύτερα..»

 

 Dr. Κόϊου Αικατερίνα, ιατρός – ειδικευόμ. Γυναικολόγος, Recklinghausen Γερμανίας: «Για εμάς τους Ορθόδοξους Έλληνες της Γερμανίας η Πεμπτουσία είναι μία πνευματική όαση. Κάθε φορά που θέλω να ξεκουράσω την σκέψη μου από τον φόρτο των χειρουργείων της ημέρας κάθομαι και διαβάζω κάτι από την Πεμπτουσία. Την έχω συστήσει ανεπιφύλακτα και σε άλλους Έλληνες αλλά και σε Γερμανούς, το Αγγλικό site.»
Στανίτσας Νικόλαος Θεολόγος MS(c)-Νοσηλευτής: «Είμαι απόφοιτος Θεολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και MS(c) στο ΕΑΠ. Επίσης είμαι πτυχιούχος Νοσηλευτής (ΤΕ) ψυχικής υγείας στο Αιγινήτειο από το 2008 και κρίνω ότι, η λειτουργία της ιστοσελίδας pemptousia.gr είναι μια αξιόλογη ιστοσελίδα με ποικίλο θρησκευτικό και επιστημονικό περιεχόμενο. Ως θεολόγος και Νοσηλευτής πάμπολλες φορές καταφεύγω στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα και αντλώ πλούσιο επιστημονικό και θεολογικό υλικό που το χρησιμοποιώ στις κατά καιρούς εργασίες μου σε διάφορα συνέδρια και στις διάφορες επιστημονικές δραστηριότητες. Επίσης η συγκεκριμένη ιστοσελίδα προάγει το θεολογικό,επιστημονικό και πολιτιστικό αίσθημα και γίνεται πηγή καθημερινής άντλησης πολλών άρθρων,κειμένων,ομιλιών, καθώς πολλοί αξιόλογοι επιστήμονες και θεολόγοι αρθρογραφούν στηνPemptousia.gr. Εύχομαι η Pemptousia.gr να συνεχίσει να προσφέρει στο κοινό του τα εξαίρετα άρθρα του.
 Δρ Άννα Τιρικανίδου Θεολόγος-φιλόλογος Διευθύντρια 2ου Γυμνασίου Λαγκαδά: «Σας στέλνω αυτό το μήνυμα, για να σας εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια για τη συνολική εικόνα της σελίδας της “Πεμπτουσίας”. Πρόκειται για μια σελίδα με λαμπρή διαδικτυακή παρουσία, που καλύπτει πολλά πεδία ενδιαφερόντων με τρόπο επιστημονικό και συνάμα ελκυστικό. Οι προσωπικές μου αναζητήσεις κινούνται στο χώρο της Θεολογίας, της κλασικής φιλολογίας και της λαογραφίας. Συχνά ανατρέχω στα άρθρα της Πεμπτουσίας, για να αντλήσω χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες τεκμηριώνονται πάντα με αξιόπιστες πηγές της γραμματείας. Αξιόλογη είναι και η ενημερωτική-ειδησεογραφική πτυχή της. Κι ενώ το στήσιμο της σελίδας στηρίζεται στην ελληνορθόδοξη παράδοση, ταυτόχρονα είναι αρκούντως μοντέρνο και καλαίσθητο. Απόψεις ακριβείς, δίχως κραυγές και φανατισμό. Εύχομαι, από καρδιάς, η σελίδα να συνεχίσει να λαμπρύνει τις διαδικτυακές αναζητήσεις των αναγνωστών της. Καλή δύναμη στο έργο σας!»