Project Description

Δύο νέες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα σήμερα στο πρόγραμμα της ψηφιακής πλατφόρμας Pemtptousia.TV

Πρόκειται για την εκπομπή “Ανθολόγιο σύγχρονων επιστημών του σώματος” την οποία συντονίζει ο ειδικός σε θέματα μεταβολικής υγείας, Γιώργος Λέων και για την εκπομπή “Εμείς και οι άλλοι” την οποία παρουσιάζει ο Καθηγητής Κοινωνιολογίας της Θρησκείας και Κοινωνικής Ηθικής, Απόστολος Νικολαΐδης.

Δείτε στις 11:30 και σε επανάληψη στις 19:30 την εκπομπή “Ανθολόγιο σύγχρονων επιστημών του σώματος” με σημερινό θέμα την “Εισαγωγή στο περισκόπιο της επιστήμης”.

Η εκπομπή αποσκοπεί στην αποτύπωση των σύγχρονων επιστημονικών προτάσεων με φυσικά μέσα που παρακολουθεί ή προτείνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και αφορούν τον ανθρώπινο μεταβολισμό, σκιαγραφώντας δύο πολλά υποσχόμενους τομείς της Ιατρικής, την προληπτική ιατρική και την ιατρική ακριβείας.

Στις 15:00 και σε επανάληψη στις 23:00 δείτε την εκπομπή “Εμείς και οι άλλοι” με σημερινό θέμα “Φιλαυτία – Προσδιορισμός και χαρακτηριστικά”

Εκπομπή που ασχολείται με τα κυρίαρχα παίγνια εξουσίας με τις οδυνηρές συνέπειές τους σε διαπροσωπικό και θεσμικό επίπεδο, και τα ήθη αναίρεσής τους. Ουσιαστικά πρόκειται για τη διαλεκτική εξουσίας και διακονίας υπό το πρίσμα της Προσωπικής και Κοινωνικής Ηθικής και με φόντο το Ορθόδοξο Χριστιανικό ήθος, όπως αυτό εκφράζεται στην Ορθόδοξη Παράδοση. Καλεσμένος της εκπομπής ο καθηγητής Κωνσταντίνος Κορναράκης.