Project Description

Χθες το απόγευμα , ( Τρίτη 4 Απριλίου 2023) έπεσαν οι υπογραφές για την τηλεοπτική σειρά του δεύτερου κύκλου “Άγιος Παΐσιος. Από τα Φάρασα στον Ουρανό” κλειδώνοντας το Mega ως τον τηλεοπτικό σταθμό προβολής της σειράς.

Η Διευθύνουσα του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός , δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη και ο Ιωάννης Βρέντζος, Διευθύνων Σύμβουλος του Mega, σφράγισαν την συνεργασία των δυο μερών για την προβολή της τηλεοπτικής σειράς που ήδη κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από την προβολή του πρώτου κύκλου η οποία είχε προβληθεί και πάλι στο Mega.

Τα δυο στελέχη κατά την διάρκεια της διαδικασίας των υπογραφών αντάλλαξαν απόψεις για την αξία τηλεοπτικών σειρών τέτοιου περιεχομένου, τόνισαν την ανάγκη που υπάρχει στο τηλεοπτικό κοινό για τέτοιες παραγωγές και σημείωσαν ότι το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός με αυτή του την πρωτοπόρα κίνηση δημιούργησε ένα κοινό το οποίο υπήρχε αλλά ήταν αναξιοποίητο.

Τα γυρίσματα ξεκινούν τον Ιούλιο και η προβολή της σειράς θα πραγματοποιηθεί από τον Φεβρουάριο του 2024.

Την εκτέλεση παραγωγής ανέλαβε η foss productions.

Την σκηνοθεσία έχει ο Στάμος Τσάμης και το σενάριο έγραψε ο Γιώργος Τσιάκκας.

Διαβάστε επίσης: 

“Το τηλεοπτικό ταξίδι” του Αγίου Παϊσίου από την Κόνιτσα ως το Σινά – Εκατοντάδες ηθοποιοί θα πάρουν μέρος στην σειρά που κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών

Άγιος Παΐσιος και Άγιος Πορφύριος από το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός

Πώς ο Άγιος Παΐσιος μπήκε στη ζωή μας μέσα από μία τηλεοπτική σειρά