Project Description

Η ταινία «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» (MAN OF GOD) της Yelena Popovic με τον Άρη Σερβετάλη στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αγίου Νεκταρίου, με πάνω από 270.000 εισιτήρια τις 4 πρώτες εβδομάδες προβολής της σε Ελλάδα και Κύπρο διατηρεί την πρώτη θέση στο box office της χώρας μας.
Με την πλειοψηφία των κινηματογράφων να έχουν sold out παραστάσεις, η διεθνής παραγωγή είναι η πρώτη ταινία της τελευταίας δεκαετίας που κατορθώνει και τερματίζει στο #1 του box office για 4 συνεχόμενες εβδομάδες, κόβοντας το νήμα σταθερά πρώτη, με πληθώρα ταινιών πρώτης προβολής να έχουν κυκλοφορήσει στις αίθουσες από τις 26 Αυγούστου που η ταινία ξεκίνησε το κινηματογραφικό της ταξίδι.

Η ταινία της Popovic που έφερε στις αίθουσες κοινό όλων των ηλικιών, ακόμα και μη τακτικούς κινηματογραφόφιλους, συνεχίζει καθημερινά τις προβολές της σε πάνω από 100 αίθουσες σε όλη την Ελλάδα, με την προσμονή του κοινού και των χειμερινών αιθουσών να είναι μεγάλη.

Παραγωγή: Simeon Entertainment, View Master Films

Παραγωγή – σε συνεργασία με: Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος o Γραικός, Eurogroup Ltd

Mε την υποστήριξη των: Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Deep Dream, Ingenuity-FO, NP Ασφαλιστική, Ασφάλειαι Μινέττα, ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας), ΕΚΚ (Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου)