Project Description

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ διοργανώθηκε  το Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 η  πρώτη προβολή του δημοφιλούς κινηματογραφικού έργου «Ο Άνθρωπος του Θεού (Man of God), το οποίο παρουσιάζει τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

Η προβολή έγινε μεγάλη επιτυχία στο Palace Westgarth Cinema Northcote, έναν χώρο που για τον Ελληνισμό της Βικτώριας είχε μεγάλη αξία την εποχή του ‘60 και ’70, καθώς ήταν ελληνικό σινεμά και πρόβαλε ελληνικές ταινίες.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και τούς διαβίβασε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου κ. Μακαρίου, ενώ εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Αρχιεπίσκοπο και τους συνεργάτες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας για τις προσπάθειες που κατέβαλαν ώστε να λάβουν τα δικαιώματα του έργου και να γίνει η προβολή.

Τέλος, ευχαρίστησε και τους χορηγούς της εκδήλωσης τον κ. Χρήστο Βλαχονάσιο, διευθυντή του Byzanfest, και τον κ. Δημήτριο Γεντίκογλου, διευθυντή του J&N Fresh Poultry Thornbury.

Στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ κατά τον τρέχοντα μήνα θα γίνουν άλλες τρεις προβολές της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού»: στο Epping, το Σάββατο 21 Μαΐου, στο Sunshine την Κυριακή 29 Μαΐου, και στο Coburg τη Δευτέρα 30 του μηνός.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας