Project Description

Μία συναρπαστική βραδιά έζησαν οι χιλιάδες θεατές στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, που κατέκλυσαν το Θέατρο Δάσους για να παρακολουθήσουν την παραγωγή της «Πεμπτουσίας», το πολυδιάστατο μουσικό έργο του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη, «ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ», με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης και το μουσικό σύνολο Εστουδιαντίνα υπό την διεύθυνση του μαέστρου Στάθη Σούλη, σε μια ακόμα sold out παράσταση μετά την περσινή επιτυχία στο Ηρώδειο.

Πριν την έναρξη της επιτυχημένης συναυλίας μίλησαν στην κάμερα της Pemptousia TV προσκεκλημένοι οι οποίοι προσήλθαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία:

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος

Κάμερα: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Οι συγκλονιστικές ερμηνείες της Γλυκερίας, του Δημήτρη Μπάση, του Απόστολου Μόσιου και της Ελεάννας Βαρελά, μαζί με 100 χορωδούς από τέσσερις διαφορετικές χορωδίες δημιούργησαν μια από τις πιο κατανυκτικές βραδιές. Ο Σπύρος Μαβίδης στο ρόλο του αφηγητή συνέδεε με μοναδικό τρόπο την πολυπρόσωπη μουσική τριλογία του συνθέτη σε κείμενα του Αλέξανδρου Φωτεινού.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη, φωτορεπορτάζ ope.gr: Δέος και κατάνυξη στις “Μεγάλες Ώρες”, το μουσικό έργο με διαχρονικά πνευματικά μηνύματα

«ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ» με τον Ανδρέα Κατσιγιάννη – Μια συναρπαστική sold out βραδιά στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη